Servicii

Care sunt nevoile tale?

O parte dintre serviciile oferite de mine sunt menționate mai jos. Când vine vorba despre partea financiară, costurile încep de la 150 lei per ședință. Însă, pentru a primi informații exacte despre costuri, durată și protocol terapeutic, este recomandat să discutăm telefonic despre nevoile tale!

Terapia este un angajament pe termen lung. 

Doresc să își ofer o mulțime de informații despre serviciile mele pentru a te ajuta să iei decizia potrivită pentru tine sau pentru familia ta. 

Mai jos sunt informații despre stilurile și teoriile mele de tratament de succes.

Sunt deschis la orice întrebări și provocări. Tot ceea ce trebuie să faci este să mă contactezi!

Consiliere
psihologică

per ședință

Dezvoltare personală

per ședință

Consiliere psihologică adolescenți

per ședință

Consiliere psihologică familie

300 RON

per ședință

Consiliere psihologică
copii

per ședință

Consiliere psihologică familie

per ședință

Consiliere psihologică premaritală

per ședință

Ce este mai potrivit:
O sesiune de terapie individuală sau terapia relațională?

Terapia relațională (terapie de cuplu și de familie) se concentrează pe mai mulți indivizi și relații care alcătuiesc o unitate familială. Terapeuții relaționali se concentrează mai puțin pe indivizi și mai mult pe tiparele, dinamica și mediul sistemelor în care se află indivizii. Aceste sisteme sunt cel mai adesea familiile lor, echipele lor de lucru, grupurile lor culturale și comunitatea lor. Un terapeut relațional se va adapta la aceste sisteme diferite din care individul face parte pentru a înțelege cel mai bine cum să facă și să susțină schimbarea.

Terapia individuală tinde să se concentreze îndeaproape pe individ și pe problemele care îl aduc la ședință. Un terapeut relațional recunoaște că un individ este un singur membru al unui sistem mult mai complex. Terapeuții relaționali știu că un individ nu poate fi înțeles izolat. În schimb, ei sunt văzuți pe deplin atunci când bogăția vieții lor unice este explorată. Diferitele sisteme ale unui individ influențează foarte mult succesele și luptele sale.

Prin experiența mea, sunt capabil să mă concentrez pe dinamica relațională a fiecărui pacient: înțeleg că felul în care simți că te descurci la locul de muncă influențează modul în care te simți acasă, că relația ta cu părinții tăi când erai tânăr influențează modul în care te identifici cu rolul tău de părinte și că de multe ori problemele din cadrul căsniciei tale se suprapun cu problemele din co-parenting. 

Terapia de familie include cel mai adesea toți membrii familiei, chiar și pe cei care sunt mai puțin dispuși sau capabili să participe (cum ar fi adolescenții și bebelușii reticenți). Prezența tuturor membrilor îl ajută pe terapeut să înțeleagă întreaga sferă a tiparelor aflate în joc.

Dar, desigur, sunt mulți pacienți pentru care terapia individuală este salvatoare. în funcție de nevoile și de problemele identificate, te pot ghida pe drumul autocunoașterii și vindecării de sine.